--- Isatis Group ---

-- Main Content --

Deze loop is al jaren een begrip in hardlopend Nederland.

Terug

Zevenheuvelenloop

De Zevenheuvelenloop is al jaren een begrip in hardlopend Nederland. Het 15 kilometer lange parcours, het mooiste van Nederland, voert over de heuvels van Nijmegen en Groesbeek.

Duizenden lopers uit binnen- en buitenland weten hun weg daarom al te vinden. De Scholten Awater Zevenheuvelenloop vindt dit jaar plaats op zondag 16 november a.s. Je kunt je nu hiervoor inschrijven. Wacht niet te lang met inschrijven, er is een limiet: 25.000 individuele inschrijvingen en er is plek voor 10.000 lopers.

Zevenheuvelenloop

Projectaanpak

Online Marketing

De Scholten Awater Zevenheuvelenloop heeft een zeer actieve Facebookpagina. Isatis Online Reuslts heeft hierop ingespeeld. Er zijn campagnes vormgegeven die gericht waren op het aanboren van een nieuwe doelgroep. Daarnaast zijn er retargeting campagnes ingericht, zodat bezoekers van de website én deelnemers van voorgaande edities geprikkeld werden om zich in te schrijven.

 

User Experience

Naast een verbetering van de algehele flow op de website, is er voor de bedrijvenloop een volledig nieuwe pagina ontworpen om dit onderdeel aantrekkelijk en professioneel neer te zetten. Beelden met bedrijvenlopers brengen je weer in de juiste stemming, terwijl de tekst je van heldere informatie voorziet. Daarbij downloadden veel bezoekers de door ons ontwikkelde toolkit met een poster, uitprintbare inschrijflijsten en een voorbeeldmail om je baas te overtuigen.

Daarnaast stelden we samen met Online Marketing een meetplan op, om de interactie en conversie op de site grondig door te meten. De belangrijkste getallen toonden we aan de klant op een ingericht dashboard in Google Analytics, waarmee zij live inzicht kregen in de activiteit op de site.

 

Design

Sinds 2012 ontwerpt Isatis Online Results ieder jaar het campagnebeeld en t-shirt voor de Zevenheuvelenloop. Door de prettige samenwerking werkt Isatis Online Results tevens aan de twee andere loopevenementen (Marikenloop en Stevensloop) van Stichting Zevenheuvelenloop.

De komende jaren zal Isatis Online Results zich blijven inzetten voor de gehele uitstraling van alledrie de lopen.