--- Isatis Group ---

-- Main Content --

Strategische personeelsplanning en individuele ontplooiing.

Terug

Donysium

Door een indirecte klantvraag is eind 2011 contact onstaan tussen Isatis Projects en Peter Dona. Al snel bleek dat een gezamenlijke propositie een duidelijke meerwaarde voor klanten zou kunnen bieden. Daarnaast bleek dat er behoefte was om een bestaande applicatie voor strategische personeelsplanning te laten herbouwen. Na een korte klant-leverancier relatie met Isatis is de samenwerking omgezet in een participatie door oprichting van Donysium BV.

Naast de inhoudelijke (technische) aspecten is het management van Isatis tevens actief betrokken bij het concept, de marktbenadering en het uitwerken van het businessmodel.

Resultaat:
De aanpak van Donysium bestaat enerzijds uit een vijftal digitale instrumenten die samen de SHCP aanpak vormen, en anderzijds uit een ondersteunend programma om deze aanpak in organisaties te implementeren en toe te passen. Deze aanpak beantwoordt vragen als "Wat heeft u de komende jaren nodig aan personeel en met welke kennis en kunde?" en "Waar zitten mogelijke tekorten, maar ook de overschotten en de niet-kritische functies?"