--- Isatis Group ---

-- Main Content --

IT - Doordachte
ICT-infrastructuren

Isatis IT Services

ICT systemen moeten doen waarvoor ze zijn bedoeld: bedrijfsvoering makkelijker en efficiënter maken. Of u nu ZZP, MKB of Groot ondernemer bent, ICT speelt hoe dan ook een belangrijke rol bij het uitvoeren van de bedrijfsactiviteiten. Een goede en doordachte ICT infrastructuur maakt de dagelijkse taken binnen de organisatie makkelijker en overzichtelijker. Dat verhoogt efficiëntie, productiviteit en continuïteit en zorgt voor meetbaar resultaat: meer omzet!

De professionals van Isatis IT Services kijken naar de organisatie en werkwijze en ontwikkelen oplossingen die daarbij passen en van toegevoegde waarde zijn. Wat kan er beter? Wat is voor u de beste en gemakkelijkste oplossing? 

Isatis IT Services biedt ICT diensten voor het midden- en kleinbedrijf. Onze focus ligt bij service, betrouwbaarheid en veiligheid. Er heerst bij ons een informele no-nonsense cultuur, waarbij klantgerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden de infrastructuren. Het ontwerp met redundantie op cruciale onderdelen, zorgt voor een maximale beschikbaarheid en minimale uitval. Wij hebben als doel u en uw bedrijfsvoering optimaal te ondersteunen, met de beste combinatie van de juiste producten en de juiste mensen. 

Wij geloven in een dienstverlening die bijdraagt aan het realiseren van uw bedrijfsdoelen!

Projecten

Energieleveranciers.nl

Op Energieleveranciers.nl kunnen consumenten energieprijzen vergelijken en direct overstappen naar een andere energieleverancier. Energieleveranciers.nl ging van start in 2004 en werd in 2013 genomineerd als de beste Website van het Jaar in de categorie 'vergelijking'.

Lees meer


NCare

NCare is een product van CareConnections. NCare is een toedien- en voorschrijfapplicatie voor zorginstellingen. Deze applicatie maakt het voor zorgverleners gemakkelijk om de juiste medicatie in de juiste hoeveelheid toe te dienen aan bewoners van onder andere verzorgings- en bejaardentehuizen. 

Lees meer


Sociale kaart

De Sociale kaart bestaat uit meer dan 60.000 organisaties rond arbeid, onderwijs, wonen, welzijn en zorg. Isatis Care is de ICT-partner die het beheren en raadplegen van de Sociale kaart mogelijk maakt.

Lees meer


ComparaTarifasEnergia.es

ComparaTarifasEnergia.es is de Spaanse versie van Energieleveranciers.nl, waar consumenten het aanbod van de Spaanse energieleveranciers kunnen vergelijken. ComparaTarifasEnergia.es zag het levenslicht in 2010, ten tijde van de liberalisering van de Spaanse energiemarkt.

Lees meer


NControl

Het NControl-systeem biedt online ondersteuning aan de moderne openbare apotheek bij het leveren van farmaceutische zorg, optimalisatie van bedrijfseconomische zaken en het versterken van de commerciële positie.

Lees meer


Zevenheuvelenloop

De Zevenheuvelenloop is al jaren een begrip in hardlopend Nederland. Het 15 kilometer lange parcours, het mooiste van Nederland, voert over de heuvels van Nijmegen en Groesbeek.

Lees meerContactpersoon Isatis IT Services

Vragen? Twijfel niet om contact op te nemen met

Marcel van den Hoven
024 - 329 77 76

Algemene contactgegevens Isatis Group