--- Isatis Group ---

-- Main Content --

Online Results maakt uw conversiegerichte website succesvol

Isatis Online Results

Bij Isatis Online Results werken online marketeers, UX Designers en designers samen om het resultaat van conversie gedreven websites te verbeteren. Isatis Online Results Nijmegen gelooft dat je het potentiële resultaat van een online concept pas volledig kunt realiseren als alle vakgebieden perfect op elkaar afgestemd zijn. Isatis Online Results werkt met een perfomance-based afrekenmodel, hierdoor zijn wij net zo gemotiveerd om de doelstellingen te behalen als onze klanten. 

De sleutel tot succes? Samenwerken. 

  

Projecten

Energieleveranciers.nl

Op Energieleveranciers.nl kunnen consumenten energieprijzen vergelijken en direct overstappen naar een andere energieleverancier. Energieleveranciers.nl ging van start in 2004 en werd in 2013 genomineerd als de beste Website van het Jaar in de categorie 'vergelijking'.

Lees meer


NCare

NCare is een product van NControl. NCare is een toedien- en voorschrijfapplicatie voor zorginstellingen. Deze applicatie maakt het voor zorgverleners gemakkelijk om de juiste medicatie in de juiste hoeveelheid toe te dienen aan bewoners van onder andere verzorgings- en bejaardentehuizen. 

Lees meer


Gifwijzer

De Gifwijzer bestaat al meer dan 25 jaar. De Gifwijzer is ontwikkeld om mensen te helpen ontdekken welke giftige stoffen ze in huis hebben, hoe ongelukken voorkomen kunnen worden en wat ze moeten doen bij vergiftigingsverschijnselen.

De Gifwijzer is het product van de samenwerking tussen Isatis Care en VeiligheidNL.

Lees meer


Zevenheuvelenloop

De Zevenheuvelenloop is al jaren een begrip in hardlopend Nederland. Het 15 kilometer lange parcours, het mooiste van Nederland, voert over de heuvels van Nijmegen en Groesbeek.

Lees meer


Contactpersoon Isatis Online Results

Vragen? Twijfel niet om contact op te nemen met

Roel Linssen
024 - 329 77 78

Algemene contactgegevens Isatis Group