--- Isatis Group ---

-- Main Content --

Nijmeegs ondernemer van het Jaar!

Isatis Group

Isatis Group is trots te melden dat haar directeur Jack van Poll op vrijdag 6 november tot Nijmeegs ondernemer van het jaar is verkozen. De verkiezing werd voor de zevende keer gehouden. Met deze verkiezing wil Stichting Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar het bedrijfsleven in Nijmegen stimuleren en een ondernemer voor het voetlicht brengen die zich onderscheiden heeft.

Isatis Group is opgericht en wordt nog steeds geleid door Jack van Poll en Aljosja Vos. Isatis Group heeft zijn oorsprong in de software-ontwikkeling, maar is inmiddels uitgegroeid tot strategisch partner van diverse ondernemingen en externe klanten. 

De jury

De jury van 2015 bestond uit:

  • Turgay Tankir (Wethouder Werk/Economie Gemeente Nijmegen)
  • Theo Joosten (Directeur Faculteit Economie en Management Hogeschool Arnhem Nijmegen
  • Professor Dr. Esther-Mirjam Sent (Hoogleraar Economische Theorie en Beleid aan de Radboud Universiteit)
  • Miriam Thoonen (Ondernemer van het jaar 2014)
  • Drs. Margriet Schoevaart (Bestuurslid Nijmeegs Ondernemerscafé)

Het juryrapport

De jury had lovende woorden voor Jack van Poll en Isatis Group: ‘Een ruimdenkende ondernemer die innovatief ondernemerschap laat zien. Door te geloven in het talent van mensen die mooie en nuttige IT toepassingen willen maken, heeft hij op verschillende manieren gemotiveerde mensen aan zich weten te binden. Jack van Poll brengt hiermee nieuw denken én een innovatieve economie naar het Keizer Karelplein. Hij zet Nijmegen hierdoor op een bijzondere manier op de kaart’.

Reactie op de award

Jack van Poll: ‘Het is een prijs voor de hele Isatis Group. Wij hebben met z’n allen gewonnen, want zonder al onze medewerkers en collega ondernemers binnen de Isatis Group hadden wij hier nooit gestaan. Isatis Group vertegenwoordigt een nieuwe generatie bedrijven in Nijmegen en in dat kader was het extra bijzonder om deze prijs te winnen.’

De kers op de taart

Sinds afgelopen zomer is Isatis Group gevestigd op het Keizer Karelplein, in het hart van Nijmegen. De verhuizing was een mooi, nieuw hoofdstuk in ons bestaan en de prijs die we op 6 november in de wacht sleepten zien we als een prachtige kers op de taart. Dit jaar kan voor ons in ieder geval niet meer stuk!

Genomineerden

Naast Jack van Poll van Isatis Group waren de andere twee genomineerden:

  • Frank Dekkers van DKC Totaaltechniek
  • Dennis Hegeman van Hegeman Groep